Vastauksia kysymyksiisi


Milloin kurssit julkaistaan?

Kurssimme ovat juuri nyt rakenteilla ja hiomme oppisisältöjä parhaillaan. Kurssien arvioitu alkamisajankohta on alkuvuodesta 2020 eteenpäin. 


Liity mukaan jo nyt ja olet automaattisesti mukana kursseilla, kun 

En ole koskaan maalannut / piirtänyt. Voinko osallistua?

Kyllä. Olet tervetullut liittymään mukaan, vaikket olisi koskaan piirtänyt tai maalannut.


Olemme suunnitelleet kurssimme myös ensikertalaisia silmälläpitäen. Käymme tarvittavat perusteet, kuten välineet, työtavat ja menetelmät yksityiskohtaisesti läpi kurssiemme alussa, jotta kaikki voivat osallistua. Koska opetustapamme on selkeä, uskomme, että pysyt hyvin mukana opetuksessa silloinkin, kun käsittelemme edistyneempää tekniikkaa.


Kurssimme tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia uutta. Kurssilla voit aina kysyä lisää, jos jokin asia tuottaa hankaluuksia tai haluat lisätietoa.

Miten ostan kurssin?

Kurssit ja muut tuotteet voit ostaa suoraan tällä sivulla olevasta verkkokaupastamme. Valitse haluamasi kurssi ja muut tuotteet lisäämällä ne ostoskoriin. Kun olet valmis, siirry maksamaan ostokset.  

Miten maksan kurssin?

Verkkokauppamme kassalla pääset maksamaan kurssisi sinulle sopivimmalla maksutavalla. Käytössäsi ovat seuraavat maksutavat: 


● Checkout Finlandin tarjoamat maksupalvelut. Checkout Finland tarjoaa nopeat ja turvalliset verkkopankki- ja korttimaksut sekä Jousto- ja Collector-osamaksun. 


● PayPal Express. PayPalia käyttämällä voit maksaa omilla PayPal-tunnuksillasi tai korttimaksulla. 

Miten saan pääsyn kurssiaineistoihin?

Kun olet tilannut kurssin ja maksanut sen, pääset heti kurssiaineistojen pariin. Kirjaudu kouluumme (koulu.taidekoulutuimala.fi) tunnuksilla, jotka loit tilaustasi tehdessä. Löydät kurssisi kolustamme kohdasta "Omat kurssit", kun olet kirjautuneena sisään. 

Mitä välineitä tarvitsen kurssilla?

Tarvittavat välineet vaihtelevat kurssikohtaisesti. Olemme kertoneet kunkin kurssin välinelistan kurssien esittelysivuilla. Välineet käydään yksityiskohtaisesti läpi myös kursseilla. Voit ostaa kurssiin liittyvän välinepaketin myös suoraan meiltä. Toimitamme välineet 2-3 arkipäivän sisällä.

Minulla on muuta kysyttävää, miten saan teihin yhteyden?

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@taidekoulutuimala.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi niin pian kuin mahdollista.