Tilaus- ja toimitusehdot


Taidekoulu Tuimala myy taiteen verkkokursseja sekä taidetarvikkeita. Voit tilata kursseja ja tuotteita tämän sivuston kautta. Kun tilaat tuotteita tai kursseja sivuiltamme, hyväksyt samalla nämä tilaus- ja toimitusehdot. Tilausta tehdessäsi sinun tulee olla täysi-ikäinen tai sinulla on oltava huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.

Rekisteröityminen verkkokaupan asiakkaaksi

Nopeuttaaksesi ostoprosessia, voit halutessasi rekisteröityä verkkokauppamme asiakkaaksi. Rekisteröityneenä asiakkaana voit muokata osoitetietojasi, seurata tilauksesi tilaa ja tarkastella aikaisempia tilauksiasi. Rekisteröitymisesi yhteydessä antamasi asiakastiedot tallentuvat asiakasrekisteriin, ja niitä käytetään vain tilauksen käsittelyyn. Asiakastietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Rekisteröityminen kaupan asiakkaaksi on vapaaehtoista.

Rekisteröityminen kouluun

Jotta voit suorittaa verkkokurssin, sinun tulee luoda tunnus kouluumme (koulu.taidekoulutuimala.fi). Kun olet ostanut jonkin kurssimme, lähetämme sinulle tunnusten luontia koskevan viestin sähköpostiisi. Voit halutessasi luoda tunnuksen kouluumme jo etukäteen osoitteessa koulu.taidekoulutuimala.fi.

Tilaaminen, maksaminen ja hinnat

Lisää tuotteet ostoskoriin, syötä pyydetyt tiedot ja vahvista tilaus. Voit tilata samalla kerralla sekä verkkokursseja että fyysisiä tuotteita. Hintamme sisältävät 24 % arvonlisäveroa. 


Maksuvaihtoehtoina käytössäsi ovat:


● Checkout Finlandin tarjoamat maksupalvelut. Checkout Finland tarjoaa nopeat ja turvalliset verkkopankki- ja korttimaksut sekä Jousto- ja Collector-osamaksun.


● PayPal Express. PayPalia käyttämällä voit maksaa omilla PayPal-tunnuksillasi tai korttimaksulla.


Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistusviestin tilauksen vastaanottamisesta sekä maksamisesta. Varmistathan siksi, että ilmoittamasi sähköpostiosoite on toimiva. Mikäli tilausvahvistusta ei näy sähköpostissasi, tarkista roskapostikansiosi.

Verkkokurssien toimitus

Voit tilata meiltä verkkokursseja, asuitpa Suomessa tai ulkomailla. Verkkokurssien toimitus on sinulle aina maksuton.


Verkkokurssin tilaamisen jälkeen lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jonka avulla voit luoda omat tunnukset kouluumme. Kun sinulla on tunnukset, pääset kurssisi pariin sivustollamme kohdasta ”Omat kurssit”.

Fyysisten tuotteiden toimitus

Toimitamme taidetarvikkeita vain Suomeen. Tilauksesi postitetaan pääsääntöisesti kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta Postin postipakettina, kirjeenä tai Matkahuollon toimituksena.


Toimitusmaksu on kiinteä 7,90 €.

Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, joka koskee myymiämme taidetarvikkeita ja muita fyysisiä tuotteita. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota asiakaspalveluumme yhteyttä 14 vuorokauden kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta. Jotta voimme vaihtaa tai palauttaa tuotteesi, sen täytyy olla käyttämätön ja ehjä sekä alkuperäisessä pakkauksessaan. Emme vaihda tai palauta avattuja tai käytettyjä tuotteita. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, vastaat tuotteen palautuksesta koituvista lähetyskuluista. Kun tuotteesi on saapunut meille, hyvitämme sinulle tuotteen alkuperäisen hinnan tai vaihdamme toiseen ja hyvitämme erotuksen.


Mikäli tuote on vahingoittunut matkalla tai on muutoin viallinen, ota yhteys asiakaspalveluumme.


Huomaathan, että vaihto- ja palautusoikeus ei koske myymiämme digitaalisia tuotteita ja verkkokursseja.