Kenelle kurssimme sopivat?


Liisa Tuimala

Koska olet tällä sivulla, haluat todennäköisesti kehittyä omissa taidoissasi kuvataiteen saralla ja saada syvemmän kosketuksen omaan taiteilijuuteesi. Saatat kuitenkin miettiä, ovatko Taidekoulu Tuimalan kurssit sitä, mitä etsit. Kenelle kurssimme sopivat ja voitko hyötyä niistä? Tässä artikkelissa kerron sinulle, mitä voit odottaa kursseillamme, kun liityt mukaan. Kurssimme sopivat sinulle, jos...

Haluat opiskella kuvataidetta ajasta ja paikasta riippumatta

Kuvataiteen opetus Taidekoulu Tuimalassa tapahtuu netin välityksellä. Verkko-oppiminen mahdollistaa sinulle opiskelun ajasta ja paikasta riippumatta. Voit käydä kurssia oman kotisi lämmössä, mökillä tai vaikka ulkomailta käsin. 


Kursseillamme edetään omaan tahtiin kurssisisältöjen mukaisesti. Tämän ansiosta voit päättää itse, minä päivänä teet tehtäviä ja opiskelet kurssia eteenpäin. Jos omalla paikkakunnallasi ei järjestetä taideopetusta tai et koe luokkahuonemaista opiskelua omaksesi, kurssimme sopivat sinulle.

Olet kiinnostunut kehittymään tekniikoissa ja taidoissa

Kursseillamme puhutaan paljon ajattomista taiteen tekemisen tekniikoista. Opiskelemme hyväksi todettuja keinoja, joiden avulla voit parantaa piirustustesi ja maalaustesi tasoa. Panostamme valoon ja varjoon, mittasuhteisiin, väreihin, sommitteluun ja käytännönläheisiin työtapoihin, joiden avulla haluttuun lopputulokseen pääsee tehokkaammin. Tarkoitus on, että kurssiemme myötä pystyt maalaamaan ja piirtämään kauniimpia, ilmaisuvoimaisempia ja teknisesti taidokkaampia teoksia.


Itseilmaisu, omien sisäisten ajatusten saattaminen kuvalliseen muotoon ja oman tyylisuunnan löytäminen kulkee käsi kädessä tekniikoiden kanssa. Uskon, että taiteilija antaa teoksiinsa aina palan itseään, olipa hänen tyylisuuntansa ja tekninen taitotasonsa mikä tahansa. Kuitenkin, mitä laajemmin taiteilija hallitsee erilaisia tekniikoita, sitä monipuolisemmin hän pystyy ilmaisemaan itseään oman taiteensa keinoin. Siksi haluamme opettaa sinulle toimivia tekniikoita ja menetelmiä, ja jos olet kiinnostunut kehittymään näissä, kurssimme ovat sinua varten.

Haluat ohjausta ja palautetta töistäsi

Netti ja eri sivustot ovat täynnä tietoa, joka voi parhaimmillaan olla sinulle todella hyödyllistä. Ja kukapa meistä ei olisi hakenut vinkkejä ja inspiraatiota taiteeseemme ihailemamme taiteilijan YouTube-kanavalta. Netissä olevan tiedon ongelma on kuitenkin sen hajanaisuus ja se, että haasteiden edessä oppija jää lopulta yksin. 


Olen huomannut, että valtaosa oppilaistamme arvostaa eniten sitä, että tarjoamme jäsennellyn tavan oppia ja edistyä omissa taidoissa ja että olemme käytettävissä. Kurssimme muodostavat järkevän kokonaisuuden, jota seuraamalla oppiminen tapahtuu kurssin myönteisessä imussa puolihuomaamatta. Meidän opettajien läsnäolo kurssilla ja muiden oppilaiden innostunut osallistuminen saa useimmat ylittämään itsensä sekä taidoissa että tuotteliaisuudessa. 


Yleinen palaute on se, että kurssin myötä oma tekeminen sai aivan uuden innostuksen ja että teoksia alkoi syntyä tiheämmällä tahdilla kuin ennen. Jokin siinä oman taiteen tekemisessä "loksahti kohdalleen". Jos kaipaat tekemiseesi ohjausta ja toivot palautetta, kurssimme sopivat sinulle.


Tervetuloa mukaan Taidekoulu Tuimalan kursseille! Jos haluat kysyä meiltä jotakin ennen liittymistä, ota meihin yhteyttä. Me olemme täällä sinua varten.

Kurssimme sopivat sinulle, jos haluat oppia kuvataidetta ja olet halukas panostamaan edistymiseesi.

Kuvassa Taidekoulu Tuimalan Tuomas kertoo, miten muotokuvan piirtämisessä voi onnistua.

Liity kursseillemme, jos...

● Aloitat piirtämistä tai maalaamista ensi kertaa
● Teet jo taidetta, mutta haluat kehittyä tekniikassasi ja saada vakaan pohjan osaamisellesi
● Haluat ohjausta, tukea ja palautetta
● Haluat lisää itseluottamusta ja varmuutta oman taiteesi tekemiseen
● Haluat löytää oman tyylisuuntasi

Kursseillamme viemme teorian käytäntöön. Saat henkilökohtaista ohjausta ja tukea juuri niissä asioissa, jotka merkitsevät sinulle eniten.